• La reducere

BELENKAYA Gold, Rusia, 1L, 40% ABV

RON 111.76
RON 76.00 Economiseste 32%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Belenkaya Gold este un sortiment rusesc clasic, obţinut din ingrediente de cea mai bună calitate şi apă pură de izvor, care promite să ofere o experienţă plăcută iubitorilor de vodcă. Însă calitatea deosebită a sortimentului se datorează în mare măsură tehnologiei de filtrare prin cărbune, realizată prin intermediul unui sistem de 13m lungime, care constă în 9 etape de purificare.

Acesta este practic secretul purităţii gustului sortimentului, fiindcă atunci când trece prin cărbune, vodca absoarbe oxigen şi îşi conturează armonios profilul aromatic, pentru a livra arome proaspete şi curate în pahar.

Aroma: Un miros aproape neutru şi un gust clasic, proaspăt şi echilibrat.

Culoare: Clar.

PMALX12

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
1L
Tara Origine
Rusia
Brand
Belenkaya
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale