• La reducere
  • New

BELUGA Celebration, Rusia, 0.7L, 40% ABV

RON 245.33
RON 184.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Experienţa, pasiunea, echipamentul modern, grâul atent selecţionat şi apa pură de izvor sunt atuurile principale ale acestui sortiment sofisticat, la care se adaugă miere naturală, extract de ovăz si extract de susai, precum şi alte ingrediente pe care producătorii le păstrează secret. După parcurgerea celor trei etape de filtrare, vodca este odihnită pe o perioadă de 30 de zile pentru a-şi desăvârşi profilul elegant.

Aroma: Miros aproape neutru. Gust bogat, dulceag, dominat de note delicate de cereale. Finish fin şi echilibrat.

Culoare: Clar.

PMALX16

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Rusia
Brand
Beluga
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale