• La reducere

BELUGA Hunting Berry, Rusia, 0.7L, 38% ABV

RON 305.26
RON 232.00 Economiseste 24%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Beluga Hunting Berry este un bitter aromat, creat în inima Siberiei de către Master Blenderi şi lansat ulterior la Cannes în anul 2015. Impresionaţi de flora si fauna siberiană, master blenderii au găsit inspiraţia necesară pentru a crea acest sortiment remarcabil.

În compoziţia bitterului intră cea mai pură apă din fântâni arteziene naturale, infuzie de coji de portocală, lime şi o explozie de fructe de pădure.

Rezultatul este această băutură excelentă, care poate fi savurată rece, cu gheaţă sau într-un cocktail. Peştele, simbolul casei Beluga, este ataşat manual pe fiecare sticlă, certificând astfel calitatea produselor brandului.

Miros: Un buchet proaspăt, dominat de note de fructe de pădure siberiene, scorţişoară şi accente de flori de lămâi.

Gust: Arome bogate de coacăze, scorus de munte, afine roşii şi negre, anason şi un strop de condimente.

Finish: Lung, parfumat.

Culoare: Roşu vişiniu.

PMALX14

Informatii Produs

Alcool
38% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Rusia
Brand
Beluga
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale