• La reducere

BELUGA Noble Caviar Dish, Rusia, 0.7L, 40% ABV, Cutie Cadou

RON 245.95
RON 182.00 Economiseste 26%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Caviarul completează excelent gustul Beluga Noble. Iar pentru o degustare ca la carte a legendarului sortiment de vodcă, de această dată sticla este însoţită de un recipient pentru caviar, creat în ediţie limitată şi inscripţionat cu simbolul Beluga.

Compoziţia unică de distilat de malţ, miere, extract de ovăz si extract de susai, cele trei etape de filtrare şi perioada de odihnă de treizeci de zile în care vodka îşi neutralizează mirosul şi îşi definitivează profilul aromatic sunt etape esenţiale în conturarea caracterului autentic şi al gustului elegant, specific Beluga, pe care iubitorii de vodka îl adoră.

Forma de prezentare – Set sticlă 0.7L şi recipient pentru caviar cu logo 3D.

Aroma: Gust elegant, dulceag, unde se remarcă nuanţe fine de cereale. Finish delicat.

Culoare: Clar.

PMALX23

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Rusia
Brand
Beluga
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale