• La reducere

BELUGA Noble, Rusia, 0.7L, 40% ABV, 3 Pahare Shot, Cutie Piele

RON 524.24
RON 346.00 Economiseste 34%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Beluga Noble face parte din primul lot de producţie şi este rezultatul experienţei maeştrilor distileriei Mariinsky. Sortimentul este filtrat de trei ori, fiind apoi maturat o perioadă de 30 de zile. Astfel, mirosul puternic e neutralizat în timp ce aromele sunt evidenţiate.

Toate ingredientele sunt naturale: grâu atent selecţionat, apă pură, miere, extract de ovăz şi extract de susai. Tehnologia modernă şi tradiţia scot în evidenţă aromele deosebite ale ingredientelor ce intră în compoziţia acestui sortiment sofisticat.

Caseta conţine 3 pahare tip shot, pentru a savura acest sortiment elegant alături de prieteni. Forma de prezentare – Casetă cu o sticlă de 70cl cu etichetă metalică şi 3 pahare tip shot.

Aroma: Arome dulci, note de cereale şi un finish echilibrat.

Culoare: Clar.

PMALX22

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Rusia
Brand
Beluga
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale