• La reducere

BELUGA Transatlantic, Rusia, 0.7L, 40% ABV, Pahar

RON 330.67
RON 248.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Beluga Transatlantic este o vodcă de colecţie distilată în Siberia, la 300km de cel mai apropiat oraş, într-un mediu ecologic.

Sortimentul a fost creat pentru a onora echipa de yachting a Rusiei, care de-a lungul timpului a câştigat numeroase competiţii internaţionale importante.

Vodca este produsă din malţ prin fermentare naturală, fără adaos de enzime. Procesul de producţie al băuturii este unul deosebit şi diferenţiază vodca de celelalte sortimente din gamă prin faptul că aceasta este filtrată prin bumbac natural.

Beluga Transatlantic este odihnită pe o perioadă de 45 de zile, motiv pentru care se poate lăuda cu un gust mai delicat şi un finish mai proaspăt.

Caseta conţine şi un pahar inscripţionat cu logo-ul brandului, pentru a savura în mod elegant gustul desăvârşit al acestei băuturi ruseşti de prestigiu.

Forma de prezentare – Recipient din sticlă transparentă, cu etichetă albastră şi motive marine, însoţit de un pahar.

Aroma: Miros delicat şi un gust elegant, dulceag, dominat de note de cereale. Finish proaspăt.

Aspect: Clar.

GNGR_551

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Rusia
Brand
Beluga
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale