• La reducere

BELUGA Vodka, Rusia, 0.7L, 40% ABV, Pahar

RON 278.05
RON 228.00 Economiseste 18%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Gustul intens şi special al acestui sortiment se datorează unei combinații inedite de distilat de malț și apă pură de izvor, extrasă de la 300m adâncime.

Distilatul de malț nu este folosit în general în compoziţia sortimentelor de vodcă din cauza costului ridicat al produsului finit, dar şi al echipamentului necesar.

Ingredientelor principale li se adaugă miere, extract de ovăz şi extract de susai. Toate acestea conferă o aromă deosebită şi determină caracterul complex şi nobil al acestui sortiment.

Caseta conţine un pahar cu design clasic, masculin, pentru a beneficia de o experienţă completă Beluga.

Forma de prezentare – Casetă cu o sticlă de 70cl cu etichetă metalică şi un pahar cu design clasic.

Aroma: Gust dulce, dominat de aroma cerealelor. Finish echilibrat.

Aspect: Clar.

GNGR_550

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Rusia
Brand
Beluga
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale