• La reducere

BELUGA Vodka, Rusia, 1L, 40% ABV

RON 289.04
RON 211.00 Economiseste 27%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Maturarea timp de o lună de zile şi ingredientele din care este obţinută vodca sunt două dintre secretele care stau la baza creării gustului deosebit Beluga Noble.

Pe lângă grâul de cea mai bună calitate şi apa de o puritate extraordinară, în compoziţia sortimentului se regăsesc şi cantităţi mici de miere, extract de ovăz si extract de susai, precum şi alte ingrediente pe care producătorii nu vor să le dezvăluie.

Istoria acestui sortiment este relativ recentă, primul lot fiind produs în anul 2002. Conform obiceiului rusesc, Beluga Noble se savurează simplu, pentru a resimţi din plin aroma sa bogată şi seducătoare.

Forma de prezentare – Recipient transparent, prevăzut cu etichetă metalică.

Aroma: Miros aproape neutru, gust dulce de cereale şi finish delicat, echilibrat.

Aspect: Clar.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1L
Tara Origine
Rusia
Brand
Beluga
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale