• La reducere

BELVEDERE Neon Bespoke, Polonia, 1.75L, 40% ABV

RON 705.56
RON 635.00 Economiseste 10%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Belvedere Bespoke este o editie limitata care te lasa sa te bucuri de o vodca rafinata cu personalitate si un ambalaj personalizat. Ca si alte sortimente de Belvedere, si Bespoke se remarca datorita calitatii superioare. Fiecare picatura este obtinuta prin aceleasi procede stricte, din aceleasi cereale organice de inalta calitate.

Aromele rafinate care se dezvaluie in fiecare pahar sunt cele delicate de vanilie. Textura este bogata si extrem de catifelata si completeaza perfect gustul suav de vanilie, condimente si piper alb. Finish-ul acestui sortiment de vodca este creat sa lase amintiri puternice chiar si amatorilor care indragesc o bautura desavarsita; este definit de accente fine de migdale si nuci braziliene.

Un alt detaliu care ofera note sofisticate aceste vodci tine de modul in care este prezentata; pastreaza ambalajul cu aspect clasic insa este insotita de o eticheta premium ce poate fi personalizate cu mesaje de suflet! Acest amanunt transforma sortimentul Belvedere Bespoke intr-un cadou deosebit sau chiar intr-un motiv de petrecere.

DLV00100

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
1.75L
Tara Origine
Polonia
Brand
Belvedere
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale