• La reducere

BELVEDERE Neon, Polonia, 0.7L, 40% ABV

RON 271.43
RON 228.00 Economiseste 16%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Secară, apă şi caracter – acestea sunt ingredientele de bază ale sortimentului, prezentate de producător. Belvedere este un brand polonez de vodcă pe bază de secară, lansat în 1993. Denumirea sortimentului a fost inspirată de Palatul Prezidenţial Belvedere, a cărui imagine este prezentă şi pe sticle.

În compoziţia sortimentului intră doar ingredientele naturale de cea mai bună calitate şi apa pură de izvor. Vodca poate fi savurată cu gheaţă sau poate crea baza unui cocktail delicios. Baza recipientului include un sistem LED, care poate fi activat prin apăsarea butonului pentru a lumina întreaga sticlă.

Forma de prezentare – Recipient imprimat cu imaginea Palatului Belvedere (Belweder) din Polonia.

Aroma: Miros discret de vanilie şi flori, textură fină şi gust uşor vanilat, cu note dulci de ciocolată albă, condimente şi un strop de piper alb. Finish lung, cu accente condimentate şi note subtile de migdale.

Aspect: Clar.

DLV00104

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Polonia
Brand
Belvedere
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale