• La reducere

BELVEDERE Pink Grapefruit, Polonia, 0.7L, 40% ABV

RON 263.22
RON 229.00 Economiseste 13%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cu aroma a 3 1/2 fructe de grapefruit în fiecare sticlă, Belvedere Pink Grapefruit este o vodcă aromată cu adevărat delicioasă şi revigorantă. În compoziţie intră un amestec de grapefruit roz argentinian şi spaniol, ghimbir franţuzesc şi lămâi spaniole. Ingredientele sunt introduse direct în lichid, pentru ca acesta să împrumute cât mai multe arome vibrante şi delicate.

Gustul proaspăt şi electrizant al acestui sortiment este 100% natural. Belvedere Pink Grapefruit nu conţine arome artificiale sau zahăr adăugat.

Forma de prezentare – Sticla este prevăzută cu imaginea Palatului Belvedere (Belweder) din Polonia, care a inspirat şi denumirea mărcii.

Aroma: Miros delicat de lămâie şi grapefruit, ghimbir şi un strop de vanilie. Textură catifelată şi gust uşor acrişor de grapefruit, completat de note de ghimbir şi coajă de lămâie. Finish-ul este şi el dominat de accente citrice, cu un strop de vanilie.

Aspect: Clar.

DLV00103

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Polonia
Brand
Belvedere
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale