• La reducere

BELVEDERE Smogory, Polonia, 0.7L, 40% ABV

RON 312.35
RON 253.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Vodka obţinută exclusiv din secară selecţionată din ferme situate în apropierea graniţei cu Germania face parte din gama Single Estate Rye lansată în toamna anului 2017, prin care Belvedere îşi propune să prezinte diversitatea terroirului şi a secarei poloneze. Gama vine să întărească ideea că vodka creată din acelaşi tip de secară culeasă din zone diferite are la rândul ei un gust diferit.

Smogory are un caracter complex, robust şi un buchet uşor mai accentuat şi mai intens comparativ cu celălalt sortiment din gamă. Spre deosebire de Lake Bartezek, Smogory se savurează cu un cub de gheaţă.

Formă de prezentare - Recipient gri-cărbune cu formă elegantă, prevăzut cu imaginea Palatului Belvedere (Belweder) din Polonia.

Aromă: Miros dulceag şi gust construit în jurul notelor dulci de zahăr brun, piper şi nuanţe fine de fum.

Aspect: Clar.

DLV00105

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Polonia
Brand
Belvedere
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale