• La reducere

BELVEDERE Vodka, Polonia, 3L, 40% ABV

RON 992.68
RON 814.00 Economiseste 18%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Vodca Belvedere este un produs de lux, creat în baza a 600 de ani de experienţă şi tradiţie.

Băutura îşi păstrează caracterul autentic an de an, fiind obţinută exclusiv din secară poloneză de cea mai bună calitate.

Vodca Belvedere nu conţine zahăr adăugat și este supusă de patru ori procesului de distilare. Ingredientele naturale, de cea mai bună calitate şi apa pură de izvor conturează caracterul pur şi sofisticat al sortimentului.

Băutura poate fi savurată cu gheaţă, într-un Martini sau în orice alt cocktail.

Forma de prezentare – Recipient prevăzut cu imaginea Palatului Belvedere din Polonia, care a inspirat denumirea mărcii.

Aroma: Miros discret de vanilie, textură fină şi gust uşor vanilat, cu note condimentate şi accente de piper alb. Finish lung, cu note delicate de migdală.

Aspect: Clar.

DLV00101

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
3L
Tara Origine
Polonia
Brand
Belvedere
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale