• La reducere

CRYSTAL HEAD Vodka, Canada, 0.7L, 40% ABV

RON 289.04
RON 211.00 Economiseste 27%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Crystal Head are în compoziţie piersici şi porumb de cea mai bună calitate.

După patru procese de distilare se obţine o aromă neutră, care se amestecă apoi cu apă pură din zona Newfoundland, Canada. Lichidul obţinut este filtrat de şapte ori. Trei dintre aceste procese de filtrare se realizează prin straturi de cristale semipreţioase, cunoscute sub denumirea de diamante Herkimer, despre care se spune ca ar avea proprietăţi metafizice.

Dan Aykroyd şi John Alexander şi-au dorit să creeze un recipient demn de un sortiment pur de vodcă, care să simbolizeze viaţa, intuiţia şi inteligenţa.

Sub deviza “Spirit pur”, multipremiatul sortiment Crystal Head nu conţine niciun ingredient care să evidenţieze sau să mascheze anumite arome. Nu conţine aditivi, glicerol, uleiuri esenţiale de citrice sau zahăr adăugat.

Forma de prezentare – Recipient transparent, sub formă de craniu.

Aroma: Note delicate de cereale şi piersică bine coaptă. Finish catifelat, dulceag.

Aspect: Clar.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Canada
Brand
Crystal Head
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale