• La reducere

GREY GOOSE Vodka, Franta, 1L, 40% ABV

RON 266.23
RON 205.00 Economiseste 23%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Vodca Grey Goose a fost lansată pe piaţă în anul 1997, din dorinţa de a crea un sortiment deosebit, de o calitate remarcabilă.

Pentru a obţine un gust curat şi expresiv, în compoziţia sortimentului intră doar ingrediente de cea mai bună calitate, cum ar fi grâu de toamnă superior din zona Picardy şi apă pură de izvor din regiunea Cognac, demineralizată şi filtrată prin rocă de calcar.

Când Francois Thibault, Cognac Maitre de Chai, a decis să-şi folosească experienţa în realizarea băuturilor alcoolice şi cunoştinţele acumulate de-a lungul timpului pentru a crea vodcă, persoanele din jur au fost sceptice.

Astăzi, sortimentul este faimos în toată lumea şi lider pe piaţa din America. Pentru a garanta calitatea produsului, Francois Thibault insistă să guste de fiecare dată sortimentul înainte de îmbuteliere.

Forma de prezentare – Recipient din sticlă mată, cu detalii pictate în nuanţe de albastru.

Aroma: Miros elegant, curat şi proaspăt, care combină note florale şi accente citrice. Gust fin, dulce şi delicat de migdale. Finish lung şi clar, puţin piperat.

Aspect: Clar.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1L
Tara Origine
Franta
Brand
Grey Goose
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale