• La reducere

OSTOYA Vodka, Polonia, 1.75L, 40% ABV

RON 320.24
RON 269.00 Economiseste 16%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Vodca Ostoya este un sortiment elegant şi îndrăzneţ totodată, obţinut din ingredientele naturale de cea mai bună calitate şi apa pură de izvor, care conturează caracterul pur şi seducător al băuturii. Sortimentul este creat pe bază de grâu cultivat în regiunea Bieszczady la începutul lunii martie, atunci când razele soarelui prind putere pentru prima dată în an.

Ostoya este inspirată de natură, de sălbăticia şi puritatea acesteia. Băutura poate fi savurată cu gheaţă sau ca ingredient de bază într-un cocktail.

Forma de prezentare – Recipient din sticlă mată, cu design clasic şi imagine cu peisaj montan polonez.

Aroma: Note uşor dulci, aproape neutre compun un miros delicat, proaspăt şi un gust fin, care evoluează într-un finish catifelat.

Aspect: Clar.

SRPN00034

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1.75L
Tara Origine
Polonia
Brand
Ostoya
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale