• La reducere

RUSSIAN STANDARD Gold, Rusia, 0.7L, 40% ABV

RON 89.41
RON 76.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Russian Standard Gold este aromat discret cu extract de ginseng siberian, cunoscut sub denumirea de “rădăcina de aur” în Rusia. Vodca se adresează cunoscătorilor şi captează spiritul vesel, specific rusesc şi generozitatea acestui popor. Sortimentul este inspirat de o reţetă foarte veche de vodcă, originară din Siberia, care a fost făcută cunoscută de Petru cel Mare.

Extractul de ginseng conferă o aromă bogată şi deosebită, adăugând un strop de vitalitate acestei băuturi. Ingredientele folosite provin 100% de pe teritoriul rusesc. Grâul de toamnă este cules din zona stepelor, iar apa provine din lacul glacial Ladoga. Sortimentul poate fi savurat simplu, cu gheaţă, în spiritul rusesc tradiţional.

Aroma: Un gust deosebit, elegant, cu un finish catifelat.

Aspect: Clar.

PMALX106

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Rusia
Brand
RUSSIAN STANDARD
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale