• La reducere

SKYY Vodka, SUA, 1L, 40% ABV

RON 102.25
RON 91.00 Economiseste 11%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

SKYY Vodka a apărut din ambiţia de a crea cea mai pură vodcă din lume. Pentru a obţine gustul său delicat sunt folosite cereale de cea mai bună calitate, atent selecţionate şi apă filtrată, 100% pură. Caracterul său rafinat este perfect echilibrat şi incredibil de fin.

Prezintă o aromă proaspătă şi curată, în care se face simţită dulceaţa cerealelor. Este de 4 ori distilată şi triplu filtrată pentru a obţine cel mai înalt nivel de puritate.

CLH00002

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
1L
Tara Origine
S.U.A
Brand
Skyy
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale