• La reducere

ABERFELDY 12YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 312.00
RON 234.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Clasicul single malt scoţian Aberfeldy 12 Ani cu aromă fructată, completă şi rafinată, îmbogăţit cu note de miere şi mirodenii, face parte din familia de scotch-uri Dewar.

Distilat în regiunea Highlands şi maturat în foste butoaie de bourbon, Aberfeldy 12 Ani este cunoscut ca fiind un single malt dulce, cu textură bogată şi aromă amplă.

Notele degustării:

Miros: Subtil, aromat şi fructat, cu accente discrete de fum.

Gust: Delicateţea acestui single malt dulce, cu note de iarbă neagră, miere si mirodenii este apreciată de amatorii de whisky şi nu numai.

Finish: Uşor citric, dominat de accente de fum şi un strop de vanilie.

Culoare: Auriu ambră

GNGR_719

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Aberfeldy
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale