• La reducere

ABERLOUR 12YO Double Cask, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 378.82
RON 322.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentele Aberlour reprezintă întotdeauna alegerea potrivită pentru cei care doresc să savureze un single malt specific zonei Speyside.

Sortimentul este maturat în două tipuri de butoaie (tradiţionalele butoaie de stejar şi butoaie folosite iniţial pentru sherry). Înainte de îmbuteliere, conţinutul butoaielor este amestecat pentru a armoniza şi echilibra băutura. Profilul aromatic al sortimentului este dominat de note fructate şi condimente dulci, uşor înţepătoare.

Influenţele de sherry sunt puternice, dar nu dominante, fapt ce permite celorlalte arome să strălucească.

Notele degustării:

Miros: Note de pâine prăjită cu unt şi scorţişoară, tonuri de stafide, fructe tomnatice, lemn, cireşe glasate şi uşoare influenţe de cărbune.

Gust: Arome puternice de unt, sirop de arţar, zahăr brun, stafide, nucşoară, ciocolată cu lapte şi un pic de cărbune.

Finish: Mediu-lung, dominat de note de ciocolată, stafide şi condimente.

Culoare: Ambră.

GNGR_1106

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Aberlour
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale