• La reducere

ABERLOUR 12YO Highland, Single Malt, Scotia, 0.7L, 48% ABV

RON 381.43
RON 267.00 Economiseste 30%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Situat chiar in inima orasului Speyside, satul Aberlour este inconjurat de peisajul unic al regiunii Ben Rinnes. Apa deosebit de pura folosita pentru producerea whisky-urilor este extrasa din izvoarele naturale din apropiere. In acest loc special, resursele naturii si pasiunea Malt Master-ilor Distileriei se combina pentru a face un whisky extraordinar.

Aberlour 12 ani este un single malt deosebit, nefiltrat la rece fapt ce-i confera aromele si corpolenta bauturi din butoi. La nas prezinta note de fulgi de ciocolata neagra, stafide, mere confiate si caramel. Gustul surprinde prin arome fructate, scortisoara, caramel, nucsoara si produse de patiserie. Finisajul este lung cu note de ciocolata neagra.

Informatii Produs

Alcool
48% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Aberlour
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale