• La reducere

ABERLOUR Casg Annamh, Single Malt, Scotia, 0.7L, 48% ABV

RON 331.88
RON 229.00 Economiseste 31%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

“Casg Annamh” înseamnă butoi rar în dialectul galic, iar brandul Aberlour a ales acest nume pentru colecția sa cu scopul de a celebra proveniența licorii. Chiar dacă acest whisky nu este maturat într-un singur butoi, nici măcar într-un singur tip de lemn, procesul prin care trece îl face să poarte o semnătură specială.

Casg Annamh este un single malț de excepție, învechit inițial în butoaie de stejar european sherry Oloroso first-fill şi maturat mai departe în două tipuri de butoaie din stejar american. Chiar dacă brandul nu dezvăluie vârsta acestui whisky, întregul proces de maturare este responsabil pentru aromele complexe pe care le dezvoltă.

Observăm note dulci, perfect echilibrate cu cele fructate și cele condimentate. Nasul de va bucura de tonuri de vișine, stafide și ghimbir, iar papilele gustative de mere, prăjituri, piersici și cuișoare. Finish-ul nu se lasă nici el mai prejos, aducând în scenă o explozie de condimente. 

Notele degustării:

Miros: Tartă de portocală, care dezvăluie apoi tonuri de stafide, ghimbir și vișine

Gust: Arome de mere, scorțișoară, prăjitură și piersici coapte, completate cu accente de cuișoare

Finish: Lung și corpolent, cu tușe de condimente și fructe 

Culoare: Ambră

GNGR_1109

Informatii Produs

Alcool
48% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Aberlour
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale