• La reducere

AKASHI Whisky, Blended, Japonia, 0.5L, 40% ABV

RON 235.29
RON 200.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Un whisky blended japonez care a fost subiectul multor controverse, varianta de whisky facuta pentru piata japoneza este facuta cu malt de whisky si o bautura distilata obtinuta din melasa, bautura care nu ar putea fi denumita, „whisky„ in UE.

Versiunea produsa pentru export, este facuta totusi dupa alta reteta, exclusiv din malt de cereale. Acest malt este maturat timp de aproximativ 5 ani si jumatate in butoaie de stejar.

Miros: aduce aminte de gustul de briosa, alune de padure, lemongrass si usor de mirosul de secara.

Gust: cirese gatite si coaja de alune, de cereale dulci, nucsoara si piper negru.

Finish: final cu persistenta medie, destul de dulce cu gust de caise uscate si prajitura de ovaz.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.5L
Tip Whisky
Blended Whisky
Tara Origine
Japonia
Brand
Akashi
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale