• La reducere

ARDBEG Corryvreckan Gift Box, Single Malt, Scotia, 0.7L, 57.1% ABV

RON 524.42
RON 451.00 Economiseste 14%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Single malt-ul Ardbeg Corryvreckan a fost lansat pentru a lua locul cunoscutului whisky Airigh nam Beist.

Deşi misiunea nu a fost deloc uşoară, a fost încununată cu succes, iar Ardbeg Corryvreckan a reuşit nu numai să înlocuiască vechea băutură, ci şi să obţină premii importante.

Notele degustării:

Miros: O explozie de ciocolată neagră, cireşe, coacăze negre, muguri de pin şi note intense de vanilie, condimente şi fum.

Gust: Un buchet bogat şi hipnotizant, care combină arome şi texturi intense, cum ar fi gustul de grătar asezonat cu piper alb şi efervescenţa notelor de cafea, fructe de pădure, cireşe, coajă de portocală şi migdale amare.

Finish: Lung, intens, surprinzător, uşor sărat, care dezvăluie subtil tonuri de ciocolată şi piper.

Culoare: Auriu.

DLV00097

Informatii Produs

Alcool
57.1% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Ardbeg
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale