• La reducere

ARDBEG Exploration Pack, Single Malt, Scotia, 0.7L, 46% ABV

RON 441.03
RON 344.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Ardbeg Exploration Pack oferă iubitorilor de whisky cu aromă de fum ocazia de a explora gama, degustând Ardbeg 10 ani (sortimentul etalon), Ardbeg Uigeadail şi Ardbeg Corryvreckan.

Sortimentele sunt aşezate elegant într-o casetă cu design clasic, care poate fi folosită şi pentru a etala sticlele acasă.

Buchetul sortimentului Ardbeg 10 ani este dominat de note de vanilie, coajă de lime, accente delicate de turbă şi tonuri vegetale. Gustul este dulce, vanilat, cu nuanţe proaspete de lime, tutun, cafea, fum şi un pic de sare. Finish intens, cu tonuri de caramel sărat.

Ardbeg Uigeadail are un miros bogat, condimentat, unde notele prietenoase de violete de Parma, zahăr brun, ace de pin şi nuci se împletesc cu tonuri de fum şi accente marine. Gustul prezintă arome de fructate, caramel sărat, fum, scorţişoară, nucşoară şi un strop de piper negru. Finish lung, puternic afumat.

Ardbeg Corryvreckan se evidenţiază prin buchetul expresiv, dominat de note de ciocolată neagră, cireşe, muguri de pin, coacăze negre, vanilie, condimente şi fum. Gustul este complex şi combină arome de fum, piper alb, cafea, coajă de portocală, fructe de pădure, cireşe şi migdale amare. Finish-ul este lung, uşor sărat şi surprinzător.

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Ardbeg
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale