• La reducere

ARRAN Robert Burns, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 204.11
RON 149.00 Economiseste 27%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Dulce şi catifelat, acest sortiment creat în cinstea poetului scoţian Robert Burns este compus din single malt-uri cu vârstă diferită, alese întocmai pentru a etala o personalitate carismatică până la cel mai mic detaliu.

Pentru a realiza sortimentul, producătorii folosesc whisky învechit în butoaie de bourbon şi sherry, de unde acesta împrumută note fructate şi accente condimentate, căpătând totodată profunzime şi complexitate.

În funcţie de preferinţe, Robert Burns Single Malt poate fi savurat simplu, cu gheaţă sau într-un cocktail.

Notele degustării:

Miros: Note bogate de miere şi fructe de livadă, în special pere, completate cu accente de nuci caramelizate.

Gust: Arome intense de malţ, vanilie, condimente, fructe de livadă şi lemn de stejar.

Finish: Curat şi dulceag.

Culoare: Auriu.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Arran
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale