• La reducere

BALBLAIR 12YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 46% ABV

RON 318.52
RON 258.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Distileria Balblair este infiintata in anul 1790 de catre John Ross, pe mosia Rosses din Balnagowan. In anul 1824 lui John Ross  i se alatura fiul sau, Andrew, urmand nepotii care au exploatat ferma si distileria Balblair pana in ultimii ani ai secolului al XIX-lea. John Ross sustinea faptul ca: ” a face whisky ar trebui sa fie o meserie, nu un proces”.

De-a lungul timpului, distileria Balblair a aratat faptul ca se bazeaza numai pe metode si tehnici traditionale de distilare, reusind sa scoata in evidenta un single malt unic, de o calitate exceptionala.

In echilibrul fin al fructelor, condimentelor si dulcetei, Balblair 12 ani, incorporeaza carisma blanda a Highlands. Elegant si rafinat, acesta este expresia definitiva a distileriei Balblair, un single malt savuros, ce ilustreaza o unicitate aparte, conferita de prezenta unor arome puternice de vanilie si mere, alaturi de tonuri subtile de condimente.

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Balblair
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale