• La reducere

BALLANTINE`S 12YO Gift Box, Blended, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 123.81
RON 104.00 Economiseste 16%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Ballantine’s 12 Ani este un blend scotch care conține doar whisky din malț şi este compus din aproximativ 40 de single malt-uri care gravitează în jurul malţurilor principale, Glenburgie și Miltonduff. Este un sortiment mai bogat, mai intens şi mai cremos decât varianta standard, care este mai parfumată şi mai delicată, fiind recomandat celor care îşi doresc să savureze un whisky cu o aromă bogată şi captivantă.

Miros: Dulce, cu note de miere, lemn de stejar, coajă de portocală şi vanilie.

Consistenţă: Cremoasă.

Gust: Un amestec echilibrat de arome florale, cu accente de miere şi tonuri lemnoase.

Finish: Lung, proaspăt, dulceag.

Culoare: Auriu miere.

SRPN00002

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Blended Whisky
Tara Origine
Scotia
Brand
Ballantine's
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale