• La reducere

BALLANTINE`S 17YO Gift Box, Blended, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 200.00
RON 180.00 Economiseste 10%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest sortiment este cel mai premiat blended scotch whisky de 17 ani din lume. Lunga perioadă de maturare adaugă profunzime şi caracter blend-ului. Caracterizat de note subtile de fum şi de o textură catifelată, Ballantine’s 17 ani face parte cu siguranţă din gama de calitate superioară.

Ambalajul este diferit, sticla fiind una rotundă, de culoare verde. Profilul aromatic este destul de complex pentru un blend, notele sale fiind asemănătoare cu cele ale unui single malt.

Miros: Intens, echilibrat, elegant, cu note de vanilie, lemn de stejar şi tonuri de fum.

Consistenţă: Cremoasă.

Gust: Amplu şi complex, predominant dulce, cu arome de miere şi vanilie, accente lemnoase şi un strop de lemn dulce.

Finish: Lung, dulce, fin şi condimentat.

Culoare: Auriu ambră.

SRPN00004

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Blended Whisky
Tara Origine
Scotia
Brand
Ballantine's
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale