• La reducere

BALVENIE 17YO Doublewood, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 945.16
RON 586.00 Economiseste 38%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Single malt-ul este maturat întâi în butoaie din lemn de stejar american, de unde împrumută note vanilate, după care este transferat în butoaie din lemn de stejar european folosite anterior pentru sherry. Aici sortimentul îşi însuşeşte arome condimentate, dezvoltă profunzime şi îşi definitivează profilul aromatic.

Miros: Note elegante şi complexe de lemn de stejar, vanilie, miere şi accente de mere verzi.

Gust: Un buchet dulce, dominat de arome de fructe uscate, migdale prăjite şi scorţişoară, la care se adaugă note de pralină, lemn de stejar şi un strop de vanilie.

Finish: Lung, dulce, condimentat, cu accente lemnoase.

Culoare: Ambră.

PMALX8

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Balvenie
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale