• La reducere

BENRIACH 15YO Tawny Port, Single Malt, Scotia, 0.7L, 46% ABV

RON 407.70
RON 318.00 Economiseste 22%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Maturat in stil traditional in butoaie de ex-bourbon american, BenRiach 15 ani este finalizat in Portul Hogshead care se afla in regiunea Douro in nordul Portugaliei, iar dupa cea de-a doua maturare whisky-ul capata caracteristici specifice portului.

Imbuteliat la 46% alcoolemie, culoarea specifica cuprului cu influente de aur si mirosul de crema de zahar ars, nuca de cocos in armonie cu note portuoase, scortisoara si influente de stejar conduc la un gust dulce invaluit cu arome de piersici si ierburi. 

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Benriach
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale