• La reducere

BOWMORE 12YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 224.69
RON 182.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Bowmore 12 ani este un sortiment mediu-afumat care împleteşte arome de turbă, miere şi fructe exotice şi care defineşte perfect stilul distileriei Bowmore, dezvoltat de generaţii şi ancorat în tradiţii.

Single malt-ul este complex şi prezintă un echilibru aromatic excelent, iar delicateţea sa poate fi un bun prilej pentru a vă îndrăgosti de sortimentele de coastă, dacă nu aţi mai gustat unul până acum.

Un strop de apă rece deschide buchetul acestui single malt reprezentativ pentru gamă, învechit în mare parte în butoaie de bourbon.

Notele degustării:

Miros: Un parfum carismatic, unde notele fresh de fructe tropicale se împletesc frumos cu arome de caramel, miere şi fum.

Gust: Arome delicate de fum, completate armonios cu accente de ananas, mango, miere şi un pic de apă de mare.

Finish: Lung, plăcut, discret afumat.

Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Bowmore
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale