• La reducere

BOWMORE Black Rock, Single Malt, Scotia, 1L, 40% ABV

RON 320.00
RON 288.00 Economiseste 10%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Bowmore Black Rock este maturat initial in butoaie de sherry spaniol si produs pe fermecatoarea insula scotiana Islay. Denumirea de "Black Rock" face referire la stanca impetuoasa de culoare neagra ce se zareste emblematic de la feresterele distileriei Bowmore.

Bowmore Black Rock este un whisky scotch cu arome bogate, o combinatie dulce condimentata de caramel, portocale,  scortisoara si piper alb.

Gustul: bland si moale, se echilibreaza armonios cu tonuri de caramele si citrice.

Finish-ul este un mix condimentat de fructe uscate si afumate.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Bowmore
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale