• La reducere

BOWMORE Gold Reef, Single Malt, Scotia, 1L, 43% ABV

RON 309.41
RON 263.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Bowmore Gold Reef a fost lansat pe piața în anul 2014. Acesta este un whisky ce a fost maturat predominant în butoaie de bourbon, o bautura cu note dulci de vanilie si fructe tropicale, precum mango si ananas.

Whiskey-ul Bowmore Gold Reef este mai nou adaugat in lista de produse a Distileriei Bowmore.

Un whiskey relativ nou pe piata, dar deja extrem de apreciat de cunoscatori.

Bowmore Gold Reef este maturat in butoaie de "ex" bourbon, unde se innobileaza cu un gust aromat, de vanilie si citrice.

Caracteristici:

Culoare: auriu.

Arome vanilate se dezvaluie la prima deschidere, insotite de o explozie de note fructate, in special citrice (portocale si lamai), intr-un amestec de piersici coapte.

Gustul este usor astringent, se simte un iz de turba, ananas, mango si frucute de kiwi, temperat de un gust de sare de mare si masline verzi.

Finish-ul este lung, dulce si cu gust de miere.

GNGR_209

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Bowmore
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale