• La reducere

BOWMORE Small Batch, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 253.33
RON 190.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Bowmore Small Batch este o alegere excelentă pentru cei care nu au mai gustat expresii afumate până acum, însă sunt curioşi să descopere secretele sortimentelor din Islay. Acest whisky este maturat în butoaie de bourbon aflate la prima şi la a doua umplere, iar rezultatul este un sortiment cu buchet delicat, dulceag, slab condimentat şi discret afumat. Cei care preferă sortimentele afumate, uşor de băut, vor găsi un partener excelent în această expresie Bowmore.

Notele degustării:

Miros: Buchetul debutează cu accente florale, urmate îndeaproape de note tropicale, tonuri de vanilie, miere, fum şi scorţişoară.

Gust: Arome predominant dulcege, unde se remarcă nuanţe citrice, vanilie şi influenţe de fum.

Finish: Lung, vanilat, afumat.

Culoare: Auriu deschis.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Bowmore
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale