• La reducere

BOWMORE White Sands 17YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 555.13
RON 433.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Bowmore White Sands 17 ani este învechit în butoaie de bourbon, care împrumută arome vanilate sortimentului. În combinaţie cu personalitatea clasică de coastă pe care o afişează sortimentele din Islay, aceste accente de vanilie conturează un buchet dulce-sărat-afumat absolut fabulos. Single malt-ul inspirat de plajele albe din Islay prezintă o complexitate plăcută şi accesibilă de la parfum la finish şi este alegerea potrivită pentru a acompania seri relaxate de weekend.

Notele degustării:

Miros: Note intense de vanilie, caramel şi fructe exotice învăluite delicat în accente fine de fum.

Gust: Arome dulci de malţ şi caramel, completate de coajă de lămâie, fructe uscate şi influenţe discrete de fum.

Finish: Catifelat, plăcut, uşor piperat.

Culoare: Auriu intens.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Bowmore
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale