• La reducere

BUNNAHABHAIN 12YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 46.3% ABV

RON 320.83
RON 231.00 Economiseste 28%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Single malt-ul a fost relansat în anul 2010 cu o formă diferită de prezentare, pentru a introduce noua abordare, unde sortimentul nu este filtrat la rece.

Bunnahabhain 12 ani este un whisky complex, cu personalitate, care nu are nevoie de prea multe prezentări, deoarece, spun producătorii, calităţile sale vorbesc de la sine.

Notele degustării:

Miros: Note proaspete şi armonioase de fructe, caramele, vanilie şi malţ, învăluite de accente de fum.

Gust: Arome bogate de fructe zemoase, nuci proaspăt sfărâmate, stafide şi note dulcege de malţ, completate de tonuri sărate.

Finish: Persistent, aromat, uşor sărat.

Culoare: Auriu ambră.

Informatii Produs

Alcool
46.3% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Bunnahabhain
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale