• La reducere

BUNNAHABHAIN Eirigh Na Greine, Single Malt, Scotia, 1L, 46.3% ABV

RON 429.33
RON 322.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

BUNNAHABHAIN EIRIGH NA GREINE este un whisky fructat si aromat, dulce si intens, in care mirodeniile bogate evolueaza in arome de nuci prajite si fructe proaspete. Bunnahabhain Eirigh Na Greine este maturat exclusiv in butoaie de vin rosu, iar numele acestui whisky provine din galeza, Eirigh Na Greine insemnand ”cerul de dimineata”. Este un whisky remarcabil, un malt bogat si rafinat.

Informatii Produs

Alcool
46.3% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Bunnahabhain
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale