• La reducere

BUNNAHABHAIN Stiuireadair, Single Malt, Scotia, 0.7L, 46.3% ABV

RON 365.63
RON 234.00 Economiseste 36%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Stiuireadair (pronuntat „stew-rahdur”, insemnand „carmaci” in galeza) este ultimul membru al echipajului Bunnahabhain. BUNNAHABHAIN STIUIREADAIR este un single malt schotch whisky ce a fost invechit pentru o lunga perioada de timp in butoaie sherry. Gustul sau imbietor este invaluit de prezenta unor arome puternice de fructe, caramel, cat si de indicii subtile de nuci si condimente.

Culoare: auriu, chihlimbar

Miros: fructe uscate, caramel cremos, indicii de saramura, vanilie, nuci si o nota de condiment

Gust: cremos, fructe uscate, sare de mare, nuci, condiment bland

Finish: lung si persistent, indicii de fructe uscate

GNGR_1113

Informatii Produs

Alcool
46.3% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Bunnahabhain
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale