• La reducere

BUSHMILLS 10YO, Single Malt, Irlanda, 0.7L, 40% ABV

RON 182.28
RON 144.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Multipremiatul Bushmills 10 ani este sortimentul de bază al distileriei cu acelaşi nume.

Triplu distilat şi învechit în butoaie de bourbon și în butoaie de sherry Oloroso timp de 10 ani, acest single malt are o aromă mai intensă decât celelalte sortimente irlandeze de whisky.

Textura sa este cremoasă, iar gustul este construit în jurul aromei de malț. Buchetul este unul complex, bine echilibrat, parfumat şi sofisticat.

Notele degustării:

Miros: Note intense de fructe coapte, caramel, migdale şi vanilie.

Gust: Arome intense de caramel, pere coapte, vanilie, migdale, stafide şi condimente. Cu un strop de apă, notele se mai domolesc puţin.

Finish: Mediu, cu accente lemnoase.

Culoare: Auriu deschis.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Irlanda
Brand
Bushmills
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale