• La reducere

CAOL ILA 12YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 285.00
RON 228.00 Economiseste 20%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Caol Ila 12 ani, pronunţat “Cull Eela”, este caracterizat de prospeţime, delicateţe şi o paletă aromatică nuanţată, predominant fructată.

Profilul său aromatic este foarte bine echilibrat, reuşind să asocieze discret şi elegant arome dulci, note sărate şi tonuri de fum. Caol Ila 12 ani a fost lansat pe piaţă în iunie 2002 şi este un whisky reprezentativ pentru gamă.

Single malt-ul se adresează celor care preferă un whisky specific regiunii Islay, cu un caracter dominat de accente de turbă şi influenţe marine.

Notele degustării:

Miros: Note proaspete de fructe de livadă, marmeladă şi citrice, învăluite în tonuri subtile de fum.

Gust: Arome dulci de fructe bine coapte, echilibrate de accente sărate, fum şi un strop de piper negru.

Finish: Lung, dulceag, cu influenţe de fum pe final.

Culoare: Galben pai.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Caol Ila
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale