• La reducere

CAOL ILA 25YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 1,822.73
RON 1,203.00 Economiseste 34%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Caol Ila 25 de ani este un sortiment îndrăzneţ şi sofisticat, care asociază frumos arome dulci, note sărate şi accente de fum. Anii petrecuţi în butoaiele din lemn de stejar au conturat o personalitate mai elegantă şi un palat mai uscat decât în cazul sortimentelor tinere din gamă. Single malt-ul se adresează în special celor care preferă un whisky specific regiunii Islay, cu un caracter profund şi buchet dominat de note de turbă şi influenţe marine.

Notele degustării:

Miros: Buchetul combină elegant note dulci, condimentate şi proaspete, cu uşoare influenţe de lemn, pară şi caise uscate atunci când este adăugată apă.

Gust: Arome dulci de fructe, echilibrate subtil de accente amărui, tonuri de fum, vanilie şi influenţe marine.

Finish: Lung, afumat, plăcut.

Culoare: Auriu intens.

GNGR_218

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Caol Ila
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale