• La reducere

CAOL ILA Distiller`s Edition, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 519.74
RON 395.00 Economiseste 24%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Caol Ila Distillers Edition este un sortiment elegant şi complex, cu un caracter contemporan. Sortimentul este dublu maturat, mai întâi în butoaie tradiţionale din lemn de stejar şi apoi în butoaie de Moscatel.

Învechirea secundară conturează caracterul sortimentului fără a-i ascunde însă identitatea tipică regiunii Islay. În timpul celei de-a doua învechiri, sortimentul împrumută note fructate şi îşi desăvârşeşte profilul aromatic, armonizându-şi totodată elementele.

Caol Ila Distillers Edition se adresează mai ales celor care preferă un whisky elegant, sofisticat şi captivant.

Notele degustării:

Miros: Note bogate de turbă, fructe de livadă proaspăt culese şi condimente delicate.

Gust: Arome dulci de malţ şi vanilie, învăluite în tonuri bogate de fum, lavandă, cireşe şi scorţişoară.

Consistenţă: Medie.

Finish: Lung, dulceag, expresiv.

Culoare: Auriu.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Caol Ila
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale