• La reducere

CAOL ILA/CLYNELISH/TALISKER, Single Malt, Scotia, 0.6L, 44.9% ABV

RON 347.44
RON 271.00 Economiseste 22%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Setul conţine 3 sortimente inedite de single malt: Caol Ila 12 ani, Clynelish 14 ani si Talisker 10 ani. Pachetul poate fi oferit cadou sau poate completa colecţia personală.

Sortimentul Caol Ila 12 ani, pronunţat “Cull Eela” are un profil aromatic dominat de accente de turbă şi influenţe marine şi combină armonios arome dulci, note sărate şi accente de fum. Single malt-ul este un whisky specific regiunii Islay.

Clynelish 14 ani este un single malt tânăr cu iz subtil de turbă, gust dulce-sărat şi un finish uşor metalic. Aceste caracteristici conferă sortimentului o identitate unică, uşor identificabilă. Single malt-ul este un whisky specific regiunii Highland.

Talisker 10 ani este un single malt deosebit, învechit în butoaie tradiţionale de stejar. Gustul combină armonios arome dulci de fructe uscate cu note de fum şi malţ pentru a contura un whisky cu o paletă complexa şi nuanţată.

GNGR_740

Informatii Produs

Alcool
44.9% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.6L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Caol Ila
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale