• La reducere

CHAPTER 7 Miltonduff 6YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 65.1% ABV

RON 278.16
RON 242.00 Economiseste 13%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

O mare parte din whiskyul produs de distileria Miltonduff intră în compoziţia blendurilor, în special Ballantine’s. Distileria nu mai îmbuteliază single malt în prezent, de aceea acest sortiment reprezintă o bună ocazie de a savura un whisky inedit, de la o distilerie a cărei tradiţie datează din anul 1824.

Sortimentul medaliat cu argint la C2C Cup impresionează cu o personalitate destul de matură pentru vârsta fragedă pe care o are de fapt. Vorbim despre un single cask single malt whisky învechit în butoi de sherry timp de 6 ani şi îmbuteliat la tăria din butoi. Însă chiar şi la o tărie de 65.1%, sortimentul se prezintă catifelat şi elegant.

Miros: Note bogate de fructe uscate, în special stafide şi curmale, învăluite în accente de vanilie, caramel şi nuci.

Gust: Aroma dominantă de nuci trase în ciocolată este completată frumos de accente fine de cereale şi fructe uscate. Un strop de apă deschide arome de măr, condimente şi ceai negru.

Finish: Lung, aromat.

Culoare: Cupru.

PMALX58

Informatii Produs

Alcool
65.1% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
CHAPTER 7
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale