• La reducere

CHIVAS REGAL Extra Gift Box, Blended, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 173.08
RON 135.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Chivas Regal Extra este cel mai nou membru care se alătură familiei, fiind un tribut adus fraţilor John și James Chivas. Astfel, în portofoliul brandului este adăugată încă o aromă ce păstrează caracterul şi tradiţia liniei premium.

Blendul, a cărui vârstă nu este specificată, are în compoziţie sortimente rare de whisky şi single malt-uri maturate în butoaie de sherry Oloroso, de unde împrumută arome bogate de fructe. Master Blender-ul Chivas Regal descrie acest blend ca fiind „o reinterpretare bogată şi intensă a stilului Chivas”.

Miros: Un parfum fructat, cu note de pere zemoase şi pepene galben, îmbogăţit cu tonuri de caramel, ciocolată şi ghimbir.

Gust: Arome delicioase de fructe, caramel şi vanilie, note de scorţişoară şi migdale.

Finish: Lung, complex, dulce.

Culoare: Ambră.

SRPN00011

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Blended Whisky
Tara Origine
Scotia
Brand
Chivas Regal
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale