• La reducere

CHIVAS REGAL XV 15YO, Blended, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 230.95
RON 194.00 Economiseste 16%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Chivas XV este învechit final în butoaie selecţionate de cognac Grande Champagne, un trend neconvenţional tot mai des întâlnit în ultima vreme, menit să aducă în prim plan nuanţe fructate şi accente mai pronunţate de condimente lemnoase.

Profilul aromatic al sortimentului se pliază pe o gamă variată de băuturi contemporane şi încurajează experimentarea unor combinaţii noi, inedite, care fac cunoştinţă iubitorilor de blended whisky cu o nouă faţetă a băuturii preferate.

Miros: Nuanţe bogate de măr roşu, dulceaţă de portocale, miere, stafide şi scorţişoară.

Gust: Arome predominant dulci, unde se remarcă tonuri de pară poşată, cereale, caramele cu unt şi nuanţe fine de pralină.

Finish: Catifelat, vanilat.

Culoare: Chihlimbar.

SRPN00012

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Blended Whisky
Tara Origine
Scotia
Brand
Chivas Regal
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale