• La reducere

CHIVAS Royal Salute 21YO Gift Box, Blended, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 716.25
RON 573.00 Economiseste 20%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Una dintre perlele coroanei Chivas, Royal Salute este un blend clasic matur, îmbuteliat într-un decantor din porţelan cu design sofisticat, realizat manual şi decorat cu emblema Casei Chivas Brothers. Cele trei variante de culoare ale decantorului (Rubin, Safir şi Smarald) simbolizează cele trei pietre preţioase ale Coroanei Imperiale. Sortimentul a fost creat pentru prima dată în anul 1953 pentru a marca încoronarea Reginei Elisabeta a II-a.

De atunci, Royal Salute continuă să celebreze Casa Regală Britanică. Blendul este practic o combinaţie de malţuri premium foarte rare, învechite pe o perioadă de minimum 21 de ani. Chivas Royal Salute este considerat a fi unul dintre cele mai elegante blenduri de whisky de pe glob. Sortimentul este creat în ediţie limitată şi este o băutură de colecţie, care păstrează un strop de tradiţie în fiecare sticlă.

Miros: Un amestec impresionant de note florale, pere dulci, citrice, vanilie şi tonuri lemnoase, învăluite în arome subtile de sherry şi fum.

Gust: Arome bogate şi captivante de marmeladă de portocale, pere proaspete, condimente, nuci şi alune, completate elegant de accente de fum, care conferă un aer masculin băuturii.

Finish: Lung, bogat, expresiv.

Culoare: Ambră intensă.

SRPN00014

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Blended Whisky
Tara Origine
Scotia
Brand
Chivas Regal
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale