• La reducere

CRAIGELLACHIE 13 ANI, Single Malt, Scotia, 0.7L, 46% ABV

RON 365.33
RON 274.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Fondata in anul 1891 in Aberlour, Banffshire, in apropierea satului cu acelasi nume, CRAIGELLACHIE este una dintre cele mai productive distilerii din Scotia si are o capacitate anuala de productie de aproximativ 3,6 milioane de litri.

CRAIGELLACHIE 13 ANI este un single malt scotch whisky realizat prin metode traditionale de distilare si este totodata invaluit de un buchet complex si patrunzator de arome inedite de vanilie si fructe uscate, ce redau pe parcursul degustarii un gust aparte si o unicitate desavarsita.

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Craigellachie
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale