• La reducere

DALMORE 12YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 398.77
RON 323.00 Economiseste 19%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Dalmore 12 ani este un whisky complex şi elegant, cu un caracter specific regiunii Highland. Single malt-ul este învechit primii 9 ani în butoaie din lemn de stejar alb pentru bourbon, urmând ca în ultimii 3 ani jumătate din cantitatea totală să fie transferată în butoaie de sherry. Astfel băutura îşi îmbogăţeşte profilul aromatic cu arome discrete de fructe, împrumutate din pereţii butoaielor de sherry. Dalmore 12 ani este o alegere potrivită pentru cei care preferă un whisky complex, cu un buchet amplu şi nuanţat.

Notele degustării:

Miros: Un buchet plăcut, aromat, dominat de note de prune, portocale, ciocolată şi accente delicate de marţipan.

Gust: Arome dulci şi intense de fructe, cafea, marţipan şi scorţişoară, echilibrate delicat de note proaspete de citrice.

Finish: Mediu, cu note de portocală, vanilie şi scorţişoară.

Culoare: Ambră, cu tonuri arămii.

GNGR_220

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Dalmore
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale